Headerafbeelding

Herstoffering

Reinhoud Meubelen in Venlo stoffeert, renoveert en repareert al uw meubels, van klassiek tot modern. Denk aan uw bankstel, fauteuil, eetkamer stoelen maar ook bedden, tuinkussens, boten of caravankussens.

Onze stoffeerders en meubelrestaurateurs hebben al jarenlange ervaring en hebben echt hart voor het vak. Wanneer u uw meubel door ons laat repareren, herstellen of stofferen dan kiest u voor kwaliteit, service en garantie! 

Bij ons heeft u de keuze uit de grootste collectie meubelstoffen en leder van Zuid-Nederland. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste materialen en leveren nieuwe inhoud voor uw kussens in alle maten en kwaliteiten. Om onze gehele collectie meubelstof en leder te kunnen zien, nodigen wij u van harte uit in onze showroom.

Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u thuis voor een deskundig advies. Ter plaatse kunnen wij een passende offerte maken voor het opnieuw bekleden van uw meubel.

Indien u onderstaand formulier invult en evt. een foto toevoegt van het te restaureren / herstofferen meubel, dan nemen wij zsm contact met u op en zullen indien gewenst een prijsindicatie afgeven.

© Reinhoud Meubelen
Created by LR Internet