+31 (0)77 3518162

Reinhoud Meubelen

vakmanschap & ambacht

Reinhoud Meubelen in Venlo is al meer dan 45 jaar de specialist in het leveren van kwaliteitsmeubelen en interieuradvies. In onze winkel kunt u zich laten inspireren op het gebied van zitmeubelen, relaxstoelen en banken. Ook voor advies in maatwerk meubelen kunt u bij ons terecht. Maar wist u dat wij ook op het gebied van raamdecoratie u kunnen helpen? Denk aan gordijnen, jaloezieën en zonwering.

Naast onze winkel in Venlo hebben we een team van vakmensen welke met een passie voor het vak, alle stoffering en projectstoffering voor zowel particulier als zakelijk kunnen verzorgen. 

lees meer over ons

Meubels

Betaalbare bankstellen, eetkamerstoelen of juist luxe relaxstoel? Tegen zeer scherpe tarieven leveren wij maatwerk zitmeubelen in alle gewenste kleuren en stoffen.

Laat u vrijblijvend informeren door onze meubelspecialisten.  

bekijk hier meer meubels

Tafelcreator
Stoffering op maat

Betaalbaar op maat

Heeft u speciale wensen? Tegen betaalbare prijzen maken wij stoelen en banken op maat. 

neem contact op

Stoffering

Lijkt uw stoel of bankstel te zijn versleten? Wij stofferen, renoveren en repareren alle meubels. Van klassiek tot modern, in alle stoffen en kleuren. Denk aan uw bankstel, fauteuil, eetkamer stoelen maar ook bedden, tuinkussens, boten of caravankussens.

naar stoffering

Bekijk hier onze projecten

retail

Publicatie datum: 01-Jan-1970
retail

Raamdecoratie

Een mooi gordijn brengt kleur en sfeer in huis. Wij hebben een breed scala aan gordijnstoffen, ieder met een eigen gezicht. Naast gordijnen leveren wij ook diverse raamdecoratie zoals vouwgordijnen, rolgordijnen en jalozieën. De adviseurs van Reinhoud Meubelen helpen u graag!

naar raamdecoratie

 • slider image

  Relaxfauteuils

  Heerlijke fauteuils van
  Meubelfabriek de Toekomst

  bekijk meer
 • slider image

  Maatwerk

  Uw oude bank of stoel
  opnieuw stofferen?

  bekijk meer
 • slider image

  PVC Vloeren

  PVC vloeren
  van hoge kwaliteit!

  bekijk meer
 • © Reinhoud Meubelen
  Created by LR Internet